O nama – Profil kompanije

  • Istorijat i delatnost

Osnovna privredna aktivnost „Propokan pro“ d.o.o. Beograd, predstavlja zaštitu od požara kanala za ventilaciju i odimljavanje upotrebom ekspandirajućih premaza, u skladu sa evropskim  normama i tehničkim standardima. Pored te osnovne aktivnosti ovo društvo obavlja i ostale poslove i aktivnosti usmerene na protivpozarnu zaštitu, poput zaštite čelicnih konstrukcija i prodora cevi i kablova.

Propokan Pro d.o.o. Beograd, je novoosnovano privredno društvo koje nastavlja poslove kao svojevrsni pravni sledbenik privrednog društva „Firestop konstrukcije“d.o.o. Beograd, njegov poslovnu politiku i dostignuća na polju protivpožarne zaštite ekspandirajućim premazima.

 

  • Vizija i koncept

Zagvornici smo savremenog poslovnog koncepta, tehničkih invovacija i modernih trendova u poslovanju baziranih na poštovanju propisanih standarda, evropskih normi i inzenjerskih  pravila.

To je upravo rezultiralo Propokan Pro protivpožarnim kanalom urađenim po najnovijim evropskim standardima kao gotovog proizvoda koji će još olakšati i ubrzati protivpožarnu zaštitu u segmentu ventilacije i odimljavanja.

Naša nastojanja su usmerena ka tome da u svemu pomažemo investitorima,
projektantima, izvođačima i svim ostalim saradnicima  radi bržeg i efikasnijeg okončanja poslova, tj. realizaiji projekata jer to upravo predstavlja zajednički cilj.

 

  • Poslovanje

Poslovna saradnja sa „Piturom“ d.o.o. Beograd, predstavlja okosnicu poslovanja ovog privrednog društva, njegov zaštitni znak i garant kvaliteta, uspeha i prepoznatljivosti. Poslovna saradnja između ova dva privredna subjekta je podignuta na viši, poslovno sofisticiraniji nivo koji podrazumeva zajednički nastup na tržištu i zajedničko preduzimanje niza poslovnih aktivnosti.