About Propokan

History and activity

Osnovna privredna aktivnost AT&TC Propokan Pro System doo Beograd, predstavlja zaštitu od požara kanala za ventilaciju i odimljavanje upotrebom ekspandirajućih premaza, u skladu sa evropskim  normama i tehničkim standardima. Pored te osnovne aktivnosti ova kompanija se bavi i poslovima vezanim za termičku zaštitu pocinkovanih čeličnih kanala i cevi, kao i poslovima sterilizacije vazduha u klimatizacionim kanalima na bazi UVC zračenja.

Kompanija AT&TC Propokan Pro System doo sastoji se od vrsnih profesionalaca iz oblasti prava, ekonomije i mašinstva, višestruko međunarodno nagrađivanih i sa iskustvom u radu u najvećim svetskim multinacionalnim kompanijama. Kompanija AT&TC Propokan Pro System doo kao pravni naslednik kompanije Firestop konstrukcije d.o.o., dobitnik je prestižnog priznanja „Global award for perfection and ideal performance“, kao i priznanja „Total Quality Customer Satisfactions“. Osvajanjem priznanja, kompanija je postala član međunarodne asocijacije OMAC (Otherways Management Association Club), sertifikacionog tela koje je član američkog udruženja za upravljanje kvaliteta menadžmentom.

Vision and concept

Zagovornici smo savremenog poslovnog koncepta, tehničkih invovacija i modernih trendova u poslovanju baziranih na poštovanju propisanih standarda, evropskih normi i inzenjerskih pravila. To je upravo rezultiralo Propokan protivpožarnim kanalom urađenim po najnovijim evropskim standardima kao gotovog proizvoda koji će još olakšati i ubrzati protivpožarnu zaštitu u segmentu ventilacije i odimljavanja. Naša nastojanja su usmerena ka tome da u svemu pomažemo investitorima, projektantima, izvođačima i svim ostalim saradnicima radi bržeg i efikasnijeg okončanja poslova, tj. realizaiji projekata jer to upravo predstavlja zajednički cilj.

Business

Kompanija AT&TC Propokan Pro System doo je 2019. godine učestvovala u takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju, i nagrađena za najbolji proizvod u kategoriji građevinskih materijala – Propokan sistem protivpožarne zaštite ventilacionih i dimovodnih kanala. Novi inovativni proizvod HVAC UVC kanal, kompanije AT&TC Propokan Pro System doo, 2020. godine je prepoznat i podržan od strane Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije, u okviru akcije sprečavanja širenja i suzbijanja zarazne bolesti Covid 19, „Budi i ti heroj“. Svoje inovativno rešenje kompanija AT&TC Propokan Pro System doo je stavila na raspolaganje Republici Srbiji za vreme krize izazvane pandemijom virusa Covid-19. Sva tri glavna proizvoda u ponudi kompanije AT&TC Propokan Pro System doo su zaštićena patentom kod Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije. Patentno rešenje za pronalazak pod nazivom „Protivpožarni kanal za ventilaciju i odvod dima i toplote“, pravno je zaštićeno i zavedeno pod brojem 2020/6197-MP-2019/0069, objavljeno je u Glasniku intelektulne svojine Republike Srbije u junu 2020. godine. Patentno rešenje za pronalazak pod nazivom „Termoizolacioni klimatizacioni i ventilacioni kanal“, pravno je zaštićeno i zavedeno pod brojem MP-2020/0016.

[vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]