June 16, 2016

Zašto Propokan Pro

ZAŠTO PROPOKAN PRO

PROPOKAN PRO predstavlja kontinuitet inovativnog pristupa i pozitivnih rezultata u protivpožarnoj zaštiti kanala za odimljavanje ekspandirajućim premazima. PROPOKAN PRO  je osnovan od strane idejnog tvorca i pokretača inovacija, a ujedno jednog od osnivača i pokretača „Firestop konstrukcije“ d.o.o. Beograd, nekadašnjeg lidera i pionira na polju protivpožarne zaštite ekspandirajućim premazima. Posle likvidacije navedenog privrednog društva do čega je došlo usled želje drugih vlasnika da nastave sostvenim poslovnim putem, prazninu koja je nastupila na tržišu u ovom segmentu zaštite, popunilo je novoosnovano društvo „Propokan pro“ d.o.o. Ovo društvo je nastavilo sa inovativnim pristupom, profesionalnim i edukativnim poslovnim angažmanom, koji pored ostalog podrazumeva blisku saradnju sa „Piturom“ d.o.o. Beograd, kao liderom na polju proizvodnje, uvoza i distribucije premaza i prajmera.  Jedan od svakako najvažnijih razloga za kontinuitet poslovanja, ali ovaj put pod novim imenom, osvežen sa novim saradnicima jesu mnogobrojni zahtevi i pozivi poslovnih saradnika i prijatelja stečenih u sad već dugom vremenskom periodu od početka poslovanja pravnog prethodnika, pa do današnjih dana. Većina nekadašnjih, a sasvim sigurno i budućih poslovnih partnera je urgirala za nastavak saradnje, a kako su saradnici, bar većina od njih postali i prijatelji, takvi pozivi prijaju i iniciraju nastavak borbe za nove poslovne pobede.

Poslovi i preuzete poslovne obaveze su na prvom mestu svakom profesionalcu, a mi smo upravo to. U poslu odgovorni, profesionalni i precizni. Profesionalizam nadograđujemo ljubaznošću, vizijom i praćenjem savremenih trendova. Ideja vodilja ovog društva i njegovih članova jeste profesionalno izvršite ugovorene poslove i pružiti maksimalnu podršku poslovnim partnerima kako na polju izvršavanja preuzetih poslova tako i na polju edukacije i prepoznavanja novih poslovnih rešenja. Ideja vodilje jeste da slabo poznavaje materije i relevantnih propisa iz ove oblasti zamene znanje i ispravna primena propisa, jer samo njihovo pravilno tumčenje i primena obezbeđuju uspešno poslovanje, i upravo zato naš tim podržava više eminentnih pravnika sa iskustvom iz ove oblasti. Naša nastojanja su usmerena ka tome da u svemu pomažemo investitorima i svim ostalim saradnica radi bržeg i efikasnijeg okončanja poslova jer svi nam je zajednički cilj, a to je pobeda na tržištu kroz uspešno okončavanje preuzetog posla. Taj cilj se brže i efikasnije postiže timskim radom, čiji smo i mi integralni deo.

Uspešni se razlikuju od neuspešnih po postojanju vizije i postepenoj realizaciji iste. Vizija je pravljenje propokan pro PROTIVPOŽARNOG KANALA urađenog po najnovijim evropskim standardima kao gotovog proizvoda koji će još olakšati i ubrzati protivpožarnu zaštitu u ovom segmentu. Ta vizija više nije samo vizija, ona ima naznake realnosti i bliži se realizaciji. Zbog svega navedenog ostanite uz nas, rastimo zajedno jer  tako pišemo bolju budućnost.

PRIMERI DOBRE ZAŠTITE

PRIMERI LOŠE ZAŠTITE

PROPOKAN PRO – EFIKASNO, SIGURNO I BEZBEDNO.   UVEK ZA VAS, UVEK UZ VAS